Zij gelooft in mij tekst. ZIJ GELOOFT IN MIJ Chords 2018-10-03

Zij gelooft in mij tekst Rating: 9,5/10 729 reviews

ANDRE HAZES

zij gelooft in mij tekst

Het nummer kwam op 30 april 2011 binnen op nummer 59 in de Nederlandse. Het plaatje kwam meteen 2 oktober 2004, hij overleed 23 september op nummer 1 in zowel de als de Nederlandse , daarna zakte ze weer langzaam weg. Ook de liefde wordt aangeboord zolang we dromen … dan vergeet je snel deze nacht. De muziek is afkomstig van van uit 1978, bekend geworden door. In de Single Top 100 stond de single 17 weken genoteerd in 2004. Het nummer werd na de uitzending veel gedownload, waardoor ze op 14 mei 2011 op nummer 1 binnen kwam in de Nederlandse De Nederlandse Top 40 rekende destijds download nog niet mee, vandaar dat de noteringen aldaar lager uitvielen.

Next

Zij gelooft in mij

zij gelooft in mij tekst

Without permission, all uses other than home and private use are forbidden. This website respects all music copyrights. Dit artikel gaat over een lied. All musical material is re-recorded and does not use in any form the original music or original vocals or any feature of the original recording. Ze veranderde zij in hij zodat de titel Hij gelooft in mij werd. Het stond zestien weken in de , waarvan twee weken op nummer 1.

Next

Songtekst Vertaling: Andre Hazes

zij gelooft in mij tekst

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Andre Hazes - Zij Gelooft In Mij? Het werd toen ook uitgegeven als single, maar de verkoop kwam niet echt van de grond. Zij gelooft in mij is een lied met tekst van de zanger. Zij gelooft in mij slaat op de relatie van de zanger wellicht hijzelf , die in de talenten van haar partner gelooft. Hazes recorded 31 studio and live albums and he released 55 singles. Het werd in 1981 uitgebracht op de. Bb Want zij gelooft in mij Aº D7 Zij ziet toekomst in ons allebei Gm GmMaj7 Ze vraagt nooit: Maak je voor mij eens vrij Gm7 Gm6 Cm7 F7sus4 F7 Want ze weet, dit gaat voorbij Bb Ik schrijf mijn eigen lied Aº D7 totdat iemand mij ontdekt en ziet Gm GmMaj7 Dat een ieder van mijn songs geniet Gm7 G6 Ze vertrouwt op mij Cm7 F7 Ze gelooft in mij Ik zou wachten Tot de tijd dat ieder mij herkent Ach, en dat je trots kan zijn op je eigen vent Straks zullen ze zeggen U bent bekend Zolang we dromen Van geluk dat ergens op ons wacht Dan vergeet je snel weer deze nacht Jij vertrouwt op mij, dat is mijn kracht Is mijn kracht. Ook België liet zich meeslepen.

Next

Zij Gelooft in Mij Lyrics

zij gelooft in mij tekst

De film liet Hazes zien als een constant door onzekerheid geplaagde artiest die in tijden van spanning een grote belasting voor zijn omgeving vormde. De versie van Hazes werd daarna uitgevoerd door meerdere Nederlandstalige artiesten, waaronder , , , , en ook Hazes sr. Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Year: 81 Views Ze lag te slapen, 'k haar gisteravond Wacht op mij Misschien ben ik vanavond, vrij Ze wel van ja, maar zij kent mij Nu sta ik voor je, ik ben weer hangen in de kroeg Zo'n ze weet 't, heb ik genoeg Hoe was het Dat was wat ze wat ze vroeg Want zij in mij, zij ziet in ons allebei Zij nooit maak je voor mij eens vrij Want ze weet, dit gaat voorbij Ik mijn lied tot dat mij en ziet Dat een van mijn geniet, ze op mij Ze in mij Ik zou wachten Tot dat de tijd dat mij herkent En je kan zijn op je vent Op zullen ze u bent bekend Zolang we dromen, van geluk Dat op ons wacht Dan je snel weer deze nacht Jij op mij, dat is mijn kracht, oh mijn kracht Want zij in mij, zij ziet in ons allebei Zij nooit maak je voor mij eens vrij Want ze weet, dit gaat voorbij Ik mijn lied tot dat mij en ziet Dat een van mijn geniet, ze op mij Ze in mij. De huwelijksperikelen die hiervan het gevolg waren, doken regelmatig op in de roddelpers, waarin Hazes nu behalve als drankorgel ook als slechte echtgenoot werd afgeschilderd. Vanaf het moment dat het overlijden van de zanger bekend werd, stegen de verkoopcijfers van zijn werk. André Hazes was one of the most successful singers in this genre.

Next

Frans Duijts

zij gelooft in mij tekst

Voor de gelijknamige documentaire, zie. De single kwam niet hoger dan nummer 50 in de Nederlandse. Wellicht als gevolg daarvan werd een nieuwe versie van Zij gelooft in mij opgenomen voor het album Want ik hou van jou 2000. . Na zeven weken was de single alweer uit de Top 40 verdwenen, waarmee hij geschiedenis schreef: het was de kortst genoteerde nummer 1-hit aller tijden, en een van de minst succesvolle nummer 1-hits.

Next

André Hazes

zij gelooft in mij tekst

Het is sinds het begin van de een vaste gast in de lijst. Ook de verkoop van de single Zij gelooft in mij liet een plotseling stijgende lijn te zien. Op zaterdag 16 juli kreeg Do tijdens haar show in Hengelo een gouden plaat uitgereikt door voor het nummer, aangezien de single meer dan 10. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Andre Hazes! Op 23 september 2004 overleed Hazes op 53-jarige leeftijd. Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Andre Hazes en zie welke nummers wij nog meer van Andre Hazes in ons archief hebben staan zoals Zij Gelooft In Mij.

Next

typemoon.org

zij gelooft in mij tekst

André Hazes schreef zelf de nieuwe tekst voor deze. All rights are reserved for the protected works reproduced on this website. . . .

Next

Songtekst Vertaling: Andre Hazes

zij gelooft in mij tekst

. . . . .


Next