Zelf een piercing zetten. Helix piercing? Informatie, tips en prijzen van Dutch Ink! 2018-10-06

Zelf een piercing zetten Rating: 9,4/10 1917 reviews

AAAH ik liet een helix piercing zetten!

zelf een piercing zetten

Een ernstige misvorming kan het gevolg zijn. Had zelf nog niet de leeftijd om te rijden. Opgelet eens je een allergie oploopt, door bv goedkopere piercing materiaal te gebruiken heb je die allergie voor gans je leven! Als de piercing geplaatst is, geven wij je advies over hoe te verzorgen. Zorg ervoor dat je instrumentarium gereed ligt, en dat je ze op schone tissues gelegd hebt. Een helix piercing laten zetten duurt niet lang en de pijn zal snel wegtrekken. PiercingsWorks heeft de meest schone studio, grootste collectie piercings en de beste service! Dus tenzij je normale gaatjes hebt geprikt is dat ook een beetje dom.


Next

piercing zelf zetten

zelf een piercing zetten

­We moeten het nu wel goed in de gaten blijven houden en ontsmetten. In Nederland mag een schietapparaat ook worden gebruikt om het kraakbeen van het oor of van de neusvleugel te piercen. Het plaatsen van piercings bij mensen met een verhoogd risico op endocarditis wordt door cardiologen dan ook sterk afgeraden. Bij een tepel- of navelpiercing moet u minstens één jaar wachten om zwanger te worden omdat de genezing zo lang kan duren. Voor het reinigen en het ontsmetten adviseren wij dus een zacht ontsmettingsmiddel, daar een hard ontsmettingsmiddel zoals alcohol een gaatje binnenin wel goed ontsmet, maar iedere keer terug kapot brandt. Specifieke nazorginstructies voor genitale piercings Geslachtspiercings rond de urinebuis hebben extra zorg nodig. Dat geldt bijvoorbeeld voor piercings op plaatsen die moeten gedesinfecteerd worden voor een operatie of die een reëel infectierisico opleveren voor de patiënt.

Next

zelf piercing zetten · forumonderwerp

zelf een piercing zetten

Als je de piercing goed droog houdt, heb je de minste kans op ontsteking. Natuurlijk kun je dan ook terecht voor wissels en voor het oprekken van verschillende piercings. Maar het plezier wat je naderhand van je navelpiercing hebt, is veel groter mits je de navelpiercing goed verzorgd om een ontsteking te voorkomen. Lijkt mij in elk geval het soepelste en waarschijnlijk wat makkelijker. Tijdje laten zitten en dan een knopje erin. Hartelijk dank voor de reacties, hier kan een mens iets mee. Neem dit niet met een korreltje zout, want dit moet serieus goed gebeuren.

Next

navelpiercing zelf plaatsen en verzorgen

zelf een piercing zetten

Een piercing zetten kost geld, maar bedenk wel ten alle tijden, dat het wel op een veilige en hygiënische manier gebeurd. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat niet iedere piercing voor iedere persoon geschikt is. Helix piercing nemen Een helix piercing mag niet geschoten worden, omdat het door kraakbeen gaat. Een shop kan er bijvoorbeeld voor kiezen om pas vanaf 18 jaar genitale piercings te laten zetten of om tot 18 jaar toestemming van ouders of voogd te vragen. Om eerlijk te zijn vond ik alles erna veel erger dan het zetten zelf, maar wie mooi wil zijn… Ik weet dat veel mensen zich afvragen of ze mogen zwemmen met een piercing.

Next

Inner labia, zelf zetten... vragen..

zelf een piercing zetten

In dat geval hoef je je geen zorgen te maken. Nu is het zetten van een piercing op een aantal vlakken natuurlijk wel verschillend met het zetten van een alleen een naald die er ook relatief snel weer uit gaat De dikte. Erg populair voor deze plek is de Triple Forward Helix, waarbij er drie piercings vlak boven elkaar worden gezet. Van mijn navelpiercing ben ik zelfs flauwgevallen. Als je een professionele naald gekocht hebt, verpakt en wel, dan is die waarschijnlijk door een autoclaaf gehaald. Altijd goed gegaan, nooit last van gehad.


Next

Zelf Piercing Zetten

zelf een piercing zetten

Of kijk aan de binnenkant van je mond, om de bloedvaten te zien. Heb mn 3e gaatje in mn oren zelf gedaan. Het piercegedeelte van Sparkling Piercings kun je vinden in Hotrod Tattoo, stationsstraat 18B in Etten-Leur. Natuurlijk is het mooi, maar je loopt het risico dat het gaat ontsteken. Gemiddeld is dit tussen de 6 en de 10 weken. Maar alsnog vond ik super spannend om een tattoo shop in te lopen. Wij hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.

Next

Helix piercing laten zetten: mijn ervaring qua pijn & genezing

zelf een piercing zetten

Wondzorg Zolang de piercing een open wond is kunnen er bacteriën in komen, waardoor er pijnlijke en gevaarlijke infecties kunnen ontstaan. Bij Choice zijn er bepaalde mensen speciaal opgeleid, om piercings te plaatsen! We hebben er een diploma voor, dat uitgereikt is door een erkende school. Trends De meeste soorten piercings zijn geschikt om als helix piercing te gebruiken. Ik zou ongeveer 6 maand wachten met het zetten van een volgende paar. Of vraag of je even mag blijven zitten om de gang van zaken te bekijken en de sfeer te proeven. Intieme piercings zetten wij pas vanaf 18jaar. Het velletje tussen je piercing wordt steeds kleiner en kleiner en na enige tijd kan het volledig uitvallen.

Next

Helix piercing laten zetten: mijn ervaring qua pijn & genezing

zelf een piercing zetten

Het plaatsen van een piercing vraagt steeds een periode van genezing en goede verzorging. Het is belangrijk om een shop uit te kiezen waar jij je prettig bij voelt en je met een mooi resultaat wegloopt. Probeer je wat te ontspannen of laat je verder informeren — dat zal je helpen te ontspannen. Denk daar eens over na Ik zou gewoon wachten tot je 18 bent:. Je wilt geen onnodige bacteriën op je spulletjes hebben.

Next

Zelf piercing Smiley/Self piercing smiley

zelf een piercing zetten

Het is in het zelfde gebeid en de kans op zwelling is groot,hoemeer piercings in het zelfde gebied in 1 x hoe groter de zwelling zal worden houd hier ook rekening mee met het kiezen van een sieraad,neem groter zodat deze de zwelling kan opvangen. Pijnstilling Een piercing kan pijnlijk zijn wanneer de huid doorboord wordt. Dat kun je dan aanbrengen met een houten prikkertje. Ik vind zelf piercings zetten of vrienden die het voor je doen niet een big deal mits je de juiste spullen gebruikt maar voor jou zeg ik: Doe gewoon niet. Informeer u vooraf Informeer u vooraf en kies zorgvuldig de persoon die de piercing zal uitvoeren. Een navelpiercing doet maar 100 keer zoveel pijn als een oorbelletje. Een ouder moet ook tekenen voor goedkeuring.

Next