Zeilvakantie nederland single. Nederlands 2018-12-28

Zeilvakantie nederland single Rating: 6,1/10 1844 reviews

Zeilvakantie Nederland single

zeilvakantie nederland single

Deze laatste kun je combineren met een busreis naar de Eifel! Je kunt op de kwaliteit en de veiligheid van onze yachten vertrouwen. Als je het eiland eenmaal in het echt ziet, zul je niet teleurgesteld worden. Je kunt prima individueel en dus als single aan een zeilcursus deelnemen. Fijn om zo met een hoop singles te wandelen. Zuid-Ionische Zee Kefalonia Dit is de grootste van de Ionische Eilanden en is door zijn magische landschap altijd een belangrijke vakantiebestemming geweest.

Next

Single Vakantie in Nederland. Fijne vakanties en dichtbij!

zeilvakantie nederland single

De hoofdstad van Lefkas is mooi en levendig. Dan is een meezeilreis een geweldige ervaring! Een charter met schipper geeft je niet alleen de zekerheid en het vertrouwen om de zeilvakantie van je leven te hebben, maar geeft je ook flexibiliteit en vrijheid om van je vakantie te genieten, precies zoals jij dat wilt. Samen met een gezellige groep singles en alleengaanden lekker. We hope to give us the chance to serve you and trust us for your sailing holidays in Kefalonia. De schipper zal je graag helpen met het kiezen van een route en ervoor zorgen dat je een stressvrije en comfortabele cruise rond Kefalonia en andere nabijgelegen Ionische Eilanden beleeft. Ons hele team is geboren in Kefalonia, we wonen in Kefalonia en we houden van Kefalonia, de zee en zeilen. Het combineren van een actieve exploratie en ontspanning of avontuur met volledige ontspanning en rust kan je echt het beste van beide werelden bieden.

Next

Zeilvakantie Nederland single

zeilvakantie nederland single

Naast het zeilen is er ruimte voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld waterskiën, waterscooter of para sailing. We zeilen langs de Turkse zuidwestkust. Uiteraard is er voldoende tijd om ook alleen aan dek in de zon of in de hut rustig een boek te lezen. Zeilen in Griekenland, Athene — Saronische golf Onze schippers kennen de mooiste routes. Zeehonden en zonsondergangen, we maken het allemaal mee. De laatste dag deden we een andere tocht dan was gepland.

Next

Zeilvakantie Nederland

zeilvakantie nederland single

Slapen doe je uiteraard wel elke keer op dezelfde boot. Vandaar dat iedereen die met ons mee gaat single is en van ongeveer dezelfde leeftijd. Daarna heb je zelf de volledige controle over je charterroute rond de Ionische Eilanden. Toch attent dat ze er zo mee bezig zijn. Daarnaast bieden zij mooie Bijbelse reizen naar Israël. Charter met schipper in Kefalonia Voordelen van zeilvakanties met een schipper in Kefalonia Een charter met schipper is de perfecte vakantie ervaring voor beginnende zeilers, families enz.

Next

Zeilvakantie Griekenland singlereis

zeilvakantie nederland single

Bestemmingen voor de opleiding zijn Griekenland, Kroatië, Caibbean en Nederland. Een ander voordeel van een charter met schipper is dat al onze schippers je graag wat leren. Single zeilvakantie Een single zeilvakantie is de perfecte vakantie voor iedereen die lekker op het water wil zijn met een gezellige groep mensen. Bij flottieljezeilen zijn er 5 tot 10 yachten die meestal een route volgen met een kopschip voorop, die de stoet begeleidt. Actieve reizen, rondreizen en strandvakanties. Daar had ik een appartementje voor 1 persoon.

Next

Single vakantie Nederland

zeilvakantie nederland single

Een zeilvakantie bied je de absolute vrijheid, flexibiliteit, comfort en diversiteit 1 Gemakkelijk, zorgeloos zeilen Rustige wateren en constante middagwinden maken het zeilen in Kefalonia en op de Ionische Zee perfect voor gezinnen en minder ervaren zeelieden 2 Flexibiliteit, privacy en vrijheid Voel je vrij om je eigen schema te maken en de reisroute zelf uit te stippelen. Lixouri en Sami zijn ook vrij grote plaatsen en hier vind je ook veel bars en tavernes. Op dit kopschip zit over het algemeen een schipper, een monteur en een gastvrouw. Voor groepen vanaf 4 personen met of zonder schipper. En mede dankzij onze grote groepen weet je zeker dat je 5 à 10 mensen zult vinden met wie je een leuke tijd gaat hebben. We bezoeken baaien, eilanden en leuke dorpjes. Bij je aankomst op onze basis zal er een korte overdracht zijn! Er worden echt leuke kroegen en restaurantjes bezocht.

Next

Unieke single zeilvakantie

zeilvakantie nederland single

Fiskardo is met zijn kleurrijke karakter en eclectische avondpromenade een hoogtepunt van de reis. Bij de indeling van de boten houden zij daar ook rekening mee. Vakantie in Nederland Een vakantie in Nederland is nog steeds ontzettend populair. De zuidelijke Ionische Eilanden, waaronder Kefalonia en Lefkas, hebben een binnenzee met meer dan twintig kleinere eilanden, waaronder Meganissi, Kastos, Kalamos en Ithaka. Want een hotel moet wel schoon zijn. De boot was mooi en iedereen had een hut met badkamer. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm.


Next

Nederlands

zeilvakantie nederland single

Stap als meezeiler aan boord van het schip, alleen of samen met een familielid of partner. De steeds aanwezige reisleider zorgt voor een onvergetelijke single vakantie. Geachte bezoeker, wij verwelkomen je graag op onze website kefaloniasailing. Ongeacht je ervaring kun je in je eigen tempo zoveel leren als je wilt. Het is dus een echte single zeilvakantie. Je hebt hier ook de gelegenheid om de oude Olympia te bezoeken. Wij zullen je graag adviseren over de geschiktheid van jouw kwalificaties en ervaring.

Next

Single zeilen op de Waddenzee

zeilvakantie nederland single

En de gezelligheid naast het zeilen is natuurlijk ook niet onbelangrijk! Als je besluit dat je wilt leren hoe je een boot moet aanmeren, dan kan dat! Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke vakantie pas echt groot wordt, als je met gelijkgestemden op reis gaat. Grotere yachten en mensen die langer vakantie hebben, kunnen verder reizen naar de Noord-Ionische baai, havens en aanlegplaatsen. Hoewel het klein genoeg is om in een dag te verkennen, is er genoeg op het eiland te doen om je te vermaken; de oude vestingen aan de oostkant zijn uitstekend voor een dagje snorkelen, de hoofdstad Vathi met zijn uitstekende vistavernes en leuke cafécultuur en de adembenemend mooie Spartakhori bovenop het eiland heb je een romantisch uitzicht. Onze grotere yachten kunnen de hele Ionische Zee overvaren, omdat ze grotere afstanden kunnen afleggen, terwijl de kleinere yachten ideaal zijn voor gebruik in de Zuid-Ionische Zee. Huur een zeilboot in Kefalonia en beleef onvergetelijke momenten en vakanties. Maar dankzij de wind zijn onze actieve zeilreizen in Nederland geliefd bij singles.

Next